Divider
Contactgegevens

Pat Bernard
recruitment@balens.co.uk

 

Balens Vacatures - Een plek om je thuis te voelen

Balens werd opgericht in 1950 en is een ethisch, vierde generatie familiebedrijf met meer dan 55 medewerkers en meer dan 90,000 klanten. Wij specialiseren ons in verzekeringen voor therapeuten in de complementaire en alternatieve geneeswijzen, gezondheids- en wellness professionals. Onze filosofie, ethos en grondvesten worden niet gekleurd door financiële motieven of politieke agenda's. Klantondersteuning en service zijn de pijlers van wie we zijn en wat wij doen.

Balens is niet alleen een plek om te werken, maar ook een plek waar je kunt leren, lachen en waar je wordt ondersteunt terwijl je nieuwe hoogten nastreeft.

Wij geloven dat als wij goed voor onze werknemers zorgen, deze weer goed voor onze klanten zullen zorgen en daardoor kunnen wij een persoonlijke en ondersteunende service bieden aan individuele therapeuten, organisaties en bedrijven.

Het bedrijf laat zich voorstaan op familiewaarden en dit is te zien aan de onderlinge relaties, training, werkmotivatie en het morrel van onze staf. Niemand wordt vergeten en niemand is zomaar een medewerker.

In de afgelopen 12 maanden hebben we 12 nieuwe leden in ons team verwelkomd; we gaan dus niet mee in de huidige trend van bezuinigingen. Het aantal medewerkers bij Balens blijft elk jaar groeien. Wij zijn niet van plan hier verandering in te brengen en we zullen meer personeel blijven aannemen zolang dit past bij de behoeften van de klanten en de administratie.

Als jij deel wilt uitmaken van een groeiend familiebedrijf, bekijk dan hierbeneden onze huidige vacatures.

*NB alle sollicitanten zullen bericht krijgen

 

 

HUIDIGE VACATURES

Dankzij voortdurende groei horen wij altijd graag van mensen die op zoek zijn naar werk in een vriendelijke omgeving waar hard gewerkt wordt. Idealiter heb je ervaring in verzekeringen of financiële diensten, maar we bieden ook een goed gestructureerd trainingsprogramma binnenshuis aan en we ondersteunen personen die kwalificaties willen behalen.

Als je een van de huidige vacatures wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar Edwin Helder via Edwin@balensverzekeringen.nl met je CV en een begeleidende brief.